Property agent
Szatmári Gergely
Épületszobrász
Nevem Szatmári Gergely, 1994-től 98-ig tanultam épületszobrászatot. Több szakembertől tanulhattam a mesterség fortélyait, mire 26 évesen megalapítottam saját vállalkozásomat. Ennek már 15 éve, azóta sok érdekes és kihívásokban gazdag feladatot sikerült megoldanom. A kapott ár és minőség aránynak köszönhetően a partnereimből és megrendelőimből általában az első munka után visszatérő kuncsaftok válnak, és szájról-szájra terjed a jó hírem. Számomra minden munkánál elsődleges szempont az elégedett ügyfél és a szakmai maximalizmus egyaránt. Keressen bizalommal!
Referenciák megtekintése
Üzenetküldés
[contact-form-7 id="1101"]

Referenciák

Agent: Szatmári Gergely Added: 16.10.20
Nemzeti Közszolgálati Egyetem

Műemlék. Az 1836-ban elkészült monumentális főépület Pollack Mihály tervei alapján épült klasszicista stílusban. Alvállalkozóként a főhomlokzati középrizalit gipsz munkáit végeztük.

Agent: Szatmári Gergely Added: 16.10.20
Gerlóczy Kávéház

A teraszon feltehetően a második világháborúban egy gránát robbanhatott. Utána a helyreállítási munkálatok során valamelyest rendbe rakták, de nem volt teljes a felújítás. A homlokzat felújítása során részmunkálatokat végeztünk, ami a homlokzaton lévő stukkó díszek javítása és a terasz teljes felújítása volt.

Agent: Szatmári Gergely Added: 16.10.20
Budai villaépület homlokzat

Teljes épületszobrászati munkálatok. A külső homlokzaton és a tetőn lévő műkő díszeket tisztítottuk, kiegészítettük és felületkezeltük. A beltérben belsőépítészeti tervek alapján egyedi stukkó díszeket gyártottunk és szereltünk fel.

Agent: Szatmári Gergely Added: 16.10.20
Budai villaépület enteriőr

A beltérben belsőépítészeti tervek alapján egyedi stukkó díszeket gyártottunk és szereltünk fel. A külső homlokzaton és a tetőn lévő műkő díszeket tisztítottuk, kiegészítettük és felületkezeltük.