Gerlóczy Kávéház Műemlék jellegű

A teraszon feltehetően a második világháborúban egy gránát robbanhatott. Utána a helyreállítási munkálatok során valamelyest rendbe rakták, de nem volt teljes a felújítás. A homlokzat felújítása során részmunkálatokat végeztünk, ami a homlokzaton lévő stukkó díszek javítása és a terasz teljes felújítása volt.

Galéria

Elvégzett munkák

A homlokzat felújítása során részmunkálatokat végeztünk, ami a homlokzaton lévő stukkó díszek javítása és a terasz teljes felújítása volt.

Így készült

interaktív

Ismerje meg jobban

1052 Budapest, Gerlóczy u. 1,

360°-os nézet

Mozgatáshoz kattintson a képre és húzza az egérrel a képet a kívánt irányba. Közelítéshez és távolításhoz görgessen az egérrel. Teljes képernyős nézethez kattintson a kép jobb felső sarkában lévő ikonra.

Hol található

Látogassa meg

BUDAPEST időjárás

Details

Kapcsolat

Property agent
Szatmári Gergely
Épületszobrász
Nevem Szatmári Gergely, 1994-től 98-ig tanultam épületszobrászatot. Több szakembertől tanulhattam a mesterség fortélyait, mire 26 évesen megalapítottam saját vállalkozásomat. Ennek már 15 éve, azóta sok érdekes és kihívásokban gazdag feladatot sikerült megoldanom. A kapott ár és minőség aránynak köszönhetően a partnereimből és megrendelőimből általában az első munka után visszatérő kuncsaftok válnak, és szájról-szájra terjed a jó hírem. Számomra minden munkánál elsődleges szempont az elégedett ügyfél és a szakmai maximalizmus egyaránt. Keressen bizalommal!
Referenciák megtekintése
Üzenetküldés
[contact-form-7 id="1101"]