Emberi Erőforrások Minisztériuma Műemlék

Műemlék. Épült 1836-ban Hild József tervei szerint. Ebben a házban született Hevesy György, a Magyar Tudományos Akadémia tiszteletbeli tagja, aki 1943-ban a radioaktív indikáció módszerének kidolgozásáért Nobel-díjat kapott. Ő fedezte fel a hafnium nevű elemet, kimunkálta az izotóphígításos,  a röntgen-fluoresszenciális valamint a neutronaktivizációs eljárások alapjait.

Wikipedia
Galéria

Elvégzett munkák

A terasz szerkezeti megerősítése során a tartó gerendákat takaró gipsz konzolokat el kellett távolítani, ami szerkezetileg a csepegő víztől málékonnyá és gyengévé vált. Ezeket megszilárdítottuk, felületüket kiegészítettük és visszaszereltük.
interaktív

Ismerje meg jobban

Some description text for this item

1083 Budapest, Ludovika tér 2,

360°-os nézet

Some description text for this item

Mozgatáshoz kattintson a képre és húzza az egérrel a képet a kívánt irányba. Közelítéshez és távolításhoz görgessen az egérrel. Teljes képernyős nézethez kattintson a kép jobb felső sarkában lévő ikonra.

Hol található

Látogassa meg

Some description text for this item

BUDAPEST időjárás

Details

Kapcsolat

Property agent
Szatmári Gergely
Épületszobrász
Nevem Szatmári Gergely, 1994-től 98-ig tanultam épületszobrászatot. Több szakembertől tanulhattam a mesterség fortélyait, mire 26 évesen megalapítottam saját vállalkozásomat. Ennek már 15 éve, azóta sok érdekes és kihívásokban gazdag feladatot sikerült megoldanom. A kapott ár és minőség aránynak köszönhetően a partnereimből és megrendelőimből általában az első munka után visszatérő kuncsaftok válnak, és szájról-szájra terjed a jó hírem. Számomra minden munkánál elsődleges szempont az elégedett ügyfél és a szakmai maximalizmus egyaránt. Keressen bizalommal!
Referenciák megtekintése
Üzenetküldés
[contact-form-7 id="1101"]