Budai Vigadó Műemlék jellegű

Műemlék jellegű épület. Az épület homlokzatának kialakítása főként Kallina Mór hatását tükrözi. Külső része eklektikus, míg a belső rész szecessziós stílusban épült, hogy utóbbi kompenzálja a külső egyszerűségét. Impozáns előtér és széles, oszlopos márványlépcső fogadja a belépőt. Az eklektikus stílusú épület külső felújítása 2006–2007-ben készült el, majd 2015-ben elkezdődött az épület teljes körű rekonstrukciója.

Wikipedia
Galéria

Elvégzett munkák

Felújítása során alvállalkozóként részfeladatok elvégzése a főhomlokzaton.
interaktív

Ismerje meg jobban

1011 Budapest, Corvin tér 8.

360°-os nézet

Mozgatáshoz kattintson a képre és húzza az egérrel a képet a kívánt irányba. Közelítéshez és távolításhoz görgessen az egérrel. Teljes képernyős nézethez kattintson a kép jobb felső sarkában lévő ikonra.

Hol található

Látogassa meg

BUDAPEST időjárás

Details

Kapcsolat

Property agent
Szatmári Gergely
Épületszobrász
Nevem Szatmári Gergely, 1994-től 98-ig tanultam épületszobrászatot. Több szakembertől tanulhattam a mesterség fortélyait, mire 26 évesen megalapítottam saját vállalkozásomat. Ennek már 15 éve, azóta sok érdekes és kihívásokban gazdag feladatot sikerült megoldanom. A kapott ár és minőség aránynak köszönhetően a partnereimből és megrendelőimből általában az első munka után visszatérő kuncsaftok válnak, és szájról-szájra terjed a jó hírem. Számomra minden munkánál elsődleges szempont az elégedett ügyfél és a szakmai maximalizmus egyaránt. Keressen bizalommal!
Referenciák megtekintése
Üzenetküldés
[contact-form-7 id="1101"]